Missä tarvitset apua?

Raha-asiat

 1. Miten tunnistan Gigapotissa tekemäni maksut ja nostot pankkitilini/luottokorttini tiliotteelta?

  Kaikki rahasiirtomme välittää suomalaisten pankkien hyväksymä Trustly.

 2. Hyväksyttekö kotimaani pankki-/luottokortit?

  Niin kauan kun et riko maasi lakeja, hyväksymme kaikki pelaajat, joiden pankki löytyy talletusvaihtoehtojemme joukosta.

 3. Miksei sivusto hyväksy talletustani?

  Tämä voi johtua useammasta syystä, yleisin syy on että olet syöttänyt verkkopankkitunnuksesi tai avainluvun väärin. On myös mahdollista että tililläsi ei ole tarpeeksi rahaa talletusta varten tai että kyseessä on yritystili. Osa luottokorttiyhtiöistä ei myöskään hyväksy suoria talletuksia online-pelisivustoille. Joissain tapauksissa kyse voi olla siitä että edeltävää talletustasi ei ole keretty hyväksyä jolloin talletusrajasi saattavat estää uuden talletuksen. Mikäli et ole varma miksi talletuksesi ei onnistunut, ole yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] .

 4. Mitä teen, jos talletusmahdollisuus evätään tai hylätään?

  Yleisin syy tähän on väärin täytetyt kentät. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] , jotta voimme korjata ongelman. Joillakin luottokorttiyhtiöillä on myös sääntö, jonka mukaan kortilla ei saa tehdä suoria talletuksia online-pelisivustoille. Tässä asiassa voit halutessasi ottaa yhteyttä kortin myöntäjään.

 5. Voinko käyttää korttiani tehdäkseni talletuksen ystäväni tilille?

  Tämä ei ole mahdollista sivustollamme, tämä tulkitaan kolmannen osapuolen transaktioksi eikä ole missään olosuhteissa sallittua.

 6. Olen tallettanut vahingossa väärältä kortilta - onko mitään tehtävissä?

  Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] .

 7. Mikä on IBAN?

  IBAN on lyhenne sanoista International Bank Account Number. IBAN-tilinumeroa käytetään kansainvälisissä pankkisiirroissa ja helpottaa voittojesi nostoa.

 8. Mikä on CVC2?

  CVC2 on lyhenne sanoista "Card Verification Code". Tätä koodia tarvitaan turvatoimena tehdessä kansainvälisiä puhelinostoksia ja internet-maksuja luottokortilla. Koodi koostuu kolmesta numerosta ja löytyy luottokortin takaa.