Missä tarvitset apua?

Oma Tili

 1. Kehen otan yhteyttä, jos minulla on kysyttävää tilistäni?

  Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] . Palvelemme sinua Suomen kielellä.

 2. Mistä löydän oman tilin asetukset?

  Tilisi asetukset löytyvät sisäänkirjautumisen jälkeen sivuston oikeasta yläkulmasta kohdasta ’oma tili’ ja valitsemalla profiili.

 3. Mitä teen, jos en enää halua käyttää tiliäni?

  Tilisi sulkemiseksi, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] . Voit myös itse sulkea tilisi lopullisesti tai pitää taukoa pelaamisesta sulkemalla tilisi väliaikaisesti tilisi asetuksista, kohdasta vastuullinen pelaaminen.

 4. Miten vaihdan sähköpostiosoitteeni?

  Voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi tilisi asetuksista, kohdasta vaihda sähköposti.

 5. Miten voin tarkistaa tilini tapahtumat?

  Sisäänkirjautumisen jälkeen valitsemalla sivuston oikeasta yläkulmasta ’oma tili’ ja ’profiili’, löydät valikon josta löytyy ’tapahtumahistoria’. Tapatumahistoriasta voit tarkastella tilisi pelihistoriaa, nostoja ja talletuksia.

 6. Onko mahdollista vaihtaa käyttäjätunnusta?

  Et voi muuttaa pelinimeäsi, kun olet kerran luonut sen Gigapotti tilillesi. Tämä johtuu turvallisuussyistä, koska muuttuvat pelinimet saattavat häiritä järjestelmän dataa ja laukaista turvallisuushälytyksiä.

 7. Kenen puoleen voin kääntyä, jos minulla on mielestäni peliriippuvuusongelma?

  Pelaamisen kuuluu olla hauskaa ajanvietettä tulonlähteen sijaan. Mikäli koet että pelaamisesta on tullut ongelma, lue huolella läpi vastuullinen pelaaminen sivumme. Tältä sivulta löydät tietoa uhkapeliongelmasta, tukiryhmistä sekä ohjeet miten voit tarvittaessa pitää taukoa pelaamisesta tai sulkea tilisi kokonaan tekemällä omaehtoisen pelikiellon. Tilisi sulkemiseksi voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai laittaa meille viestiä osiossa käyttäjätuki.

 8. Miten voin pitää taukoa pelaamisesta tai sulkea tilini kokonaan?

  Vaihtoehdot tilisi sulkemiseen löydät sivulta pidä taukoa.

 9. Mitä eroa on tauon pitämisellä ja omaehtoisella pelikiellolla?

  Jos haluat pitää taukoa pelaamisesta, voit sulkea pelitilisi haluamaksesi aikaa. Sulku on tällöin väliaikainen ja pelitilisi aktivoituu automaattisesti uudelleen valitun ajanjakson päätyttyä. Mikäli sinusta tuntuu että pelaamisesta on tullut isompi ongelma, voit tehdä omaehtoisen pelikiellon. Valitsemasi omaehtoisen pelikiellon ajanjakson päättymisen jälkeen pelitilisi pysyy suljettuna. Jotta pelitilisi voidaan uudelleen aktivoida, sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

 10. Voiko tilin sulkemisen peruuttaa?

  Mikäli olet valittunut tauon pitämisen tai omaehtoisen pelikiellon tietylle ajanjaksolle, et pääse tilillesi ennen kuin valitsemasi ajanjakso on päättynyt. Huomioithan että mikäli päätät sulkea pelitilisi lopullisesti kohdasta ’pysyvä pelikielto’, päätös on lopullinen eikä sinun ole mahdollista muuttaa sitä jälkeenpäin. Tilin sulkemista ei siis ole mahdollista peruuttaa.

 11. En saa vastausta kysymyksiini, kun otan yhteyttä asiakaspalveluunne sähköpostitse?

  Pyrimme vastaamaan kaikkiin asiakaspalveluun saapuneisiin sähköposteihin 24 tunnin kuluessa. Jotkut kysymykset vaativat tarkempaa tutkimista joten vastausaika voi vaihdella riippuen aiheen luonteesta. Lähetämme sinulle sähköpostivahvistustuksen kun olemme vastaanottaneet kyselysi, jotta tiedät tutkivamme asiaasi. Jos huomaat että et saa vahvistusta sähköpostitse heti kun lähetät kyselyn, suosittelemme että tarkistat roskapostikansiosi. Gigapotti ei harjoita roskapostien lähettämistä, mutta jotkin agressiiviset sähköpostisuodattimet tulkitsevat sähköpostimme virheellisesti roskapostiksi ja siirtävät ne roskapostilaatikkoon.