Missä tarvitset apua?

Miten pääsen alkuun

 1. Miten avaan tilin Gigapottiin?

  Gigapotti on uuden ajan nettikasino, johon ei tarvitse rekisteröityä. Pelaamaan pääset painamalla ’PELAAMAAN’ -painiketta sivuston oikeassa yläkulmassa. Tämä painike ohjaa sinut sivulle josta pääset tallettamaan rahaa pelitilillesi. Ensimmäisen talletuksen yhteydessä sinulle luodaan automaattisesti pelitili, jonne pääset kirjautumaan aina uudelleen verkkopankkitunnuksillasi. Minimitalletus on 20 euroa. Gigapotissa pelaaminen on aina helppoa ja nopeaa!

 2. Miksi minulla on ongelmia talletuksen ja/tai tilin luomisen kanssa?

  Ongelmatilanteissa ole hyvä ja ota yhteyttä Gigapotin asiakaspalveluun [email protected] opastusta varten. Palvelemme sinua Suomen kielellä.

 3. Miksi minun täytyy avata tili verkkopankkitunnuksillani jotta pääsen pelaamaan?

  Sinun pitää luoda tili, jotta tiedämme että olet sitoutunut noudattamaan käyttöehtojamme ja vahvistat että olet yli 18-vuotias.

 4. Miksi minun pitää antaa henkilökohtaisia tietojani? Ovatko henkilökohtaiset tietoni turvassa teillä?

  Tarvitsemme henkilötietojasi rahasiirtoja varten sekä vahvistaaksemme henkilöllisyytesi, ikäsi ja osoitteesi. Gigapotti käyttää viimeisintä tietoturvatekniikkaa, jotta henkilötietosi ovat turvassa.

 5. Tarvitseeko minun tehdä talletus jotta voin avata tilin Gigapottiin?

  Talletus pitää tehdä, sillä pelitilisi luodaan automaattisesti ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Minimitalletus on 20 euroa. Voit kuitenkin pelata pelejämme huvitilassa ilman tilin luomista.

 6. Voiko minulla olla enemmän kuin yksi tili Gigapotissa?

  Ei, vain yksi tili on sallittu.

 7. Onko Gigapotissa alaikärajaa?

  Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias pelataksesi sivustollamme.