Missä tarvitset apua?

Turvallisuus

 1. Missä sivustonne sijaitsee?

  Sivustomme sijaitsee Maltalla.

 2. Onko sivustonne lisensioitu?

  Meillä on voimassa oleva EU-lisenssi urheilupeliä, kasinoa ja pokeria varten.

 3. Miten turvassa ovat tili- ja korttitietoni?

  Käytämme kansainvälisesti hyväksyttyä ja alan standardeja noudattavaa uusinta SSL (Secure Sockets Layer) -salaustekniikkaa varmistaaksemme, että meille antamasi tiedot pidetään täysin salattuna ja turvassa. SSL -salaus on sama tekniikka jota pankit käyttävät tietojen suojaamiseen. Tämä tarkoittaa että taloudelliset tietosi, kuten kortti- ja tilitietosi, sekä henkilökohtaiset tietosi, kuten nimi, osoite ja puhelinnumero ovat kaikki suojattuja. Tietojasi käsitellään samalla tietoturvatasolla kuin pankkisi käsittelee.

 4. Miten tiedän, että maksutietoni ovat turvassa?

  Salaamme kaikki tietosi käyttämällä kansainvälisesti hyväksyttyjä ja alan standardeja noudattavia SSL salausalgoritmeja. Tämä tarkoittaa, että kaikkea edestakaisin menevää tietoa, alkaen osoitteestasi, aina käsiteltyihin maksuihin, käsitellään samalla tietoturvatasolla kuin pankkisi käyttäisi.

 5. Mistä tiedän rahani olevan turvassa?

  Kaikki asiakkaidemme varat pidetään erillisellä asiakassijoitustilillä Vallettan pankissa (www.BOV.com). Tämä noudattaa Maltan veikkaus- ja pelisääntöjä, joiden mukaan meidät on lisensioitu. Varasi ovat täysin suojattu ja eristettynä yrityksen varoista ja tileistä, tämä varmistaa sen että varasi ovat aina nostettavissa.

 6. Jaetaanko tietojani tai ovatko ne saatavilla kolmansille osapuolille?

  Tietoja siitä miten ja missä tapauksissa tietosi voidaan jakaa, lue yksityisyyskäytäntömme.